Mini bandy / odporové gumy

V poslednej dobe stále viac a viac využívaná fitness pomôcka. Ide o malé pásy rôznej tuhosti, ktoré sa zvyčajne  dajú rozpoznať vďaka rôznym farbám, ktoré si výrobca sám určuje. Je to veľmi efektívna a všestranne využiteľná
pomôcka určená pre zlepšenie stability či už hornej alebo dolnej časti tela.Tak isto sa dá veľmi dobre využiť počas rozcvičovania pred silovým alebo bežeckým tréningom na aktiváciu svalstva, využitím tejto pomôcky dostanete svaly do stavu kedy budú pripravené aj na tie najnáročnejšie tréningy a zamedzíte tak riziku vzniku zranenia.Fantasticky vplýva na spevnenie šliach a svalstva v oblasti ramenného a bedrového kĺbu. Dajú sa využiť na cvičenie laterálnych (bočných)pohybov a aktiváciu sedacích svalov.
Sú úžasným pomocníkom pri rehabilitácii po rôznych zraneniach. Ich obrovskou výhodou je cenová dostupnosť a spratnosť. Nezaberajú takmer žiadne miesto ,preto ich môžete nosiť všade so sebou. Zvyčajne sa predávajú v balení po 3ks od najmenšej cez strednú až  po najväčšiu tuhosť. Vďaka tomu máte možnosť stále svoj tréning posúvať ďalej použitím tuhších gumičiek. Prvé výsledky po zaradení mini bandov do tréningu uvidíte už po pár tréningoch.

Ponuku našich mini bandov si môžte pozrieť tu:
https://www.bombazlava.sk/fitness/

https://www.bombazlava.sk/user/shop/orig/612.png?6065586fhttps://www.bombazlava.sk/user/shop/orig/306.jpg?6065586f

Viac info o použití gumových expanderov sa dočítate tu: