Príslušenstvo pre iPhone MagSafe

Ak máte iPhone 12 alebo iPhone 13, určite využívate technológiu MagSafe, čiže spôsob magnetického uchytenia nabíjačiek a príslušenstva. Jeho ponuka je naozaj široká a toto príslušenstvo dokáže uľahčiť množstvo každodenných činností.

Nabíjanie, platenie, fotenie aj jazdenie

Vo všetkých týchto činnostiach vie MagSafe príslušenstvo uľahčiť život každému majiteľovi iPhone 12 alebo iPhonu 13. Tým azda najklasickejším príslušenstvom je MagSafe nabíjačka, ktorú pozná takmer každý. Existujú ale aj vylepšené nabíjačky, ktoré dokážu dobiť aj viacero zariadení. Napríklad iPhone a súčasne aj Apple Watch. Dokonca môžete využiť MagSafe nabíjačky na trojicu zariadení, iPhone, Apple Watch aj AirPods.

Príslušenstvo pre iPhone MagSafe

Mimoriadne obľúbeným a užitočným je aj puzdro na kreditné karty. Puzdro jednoducho priložíte na zadnú stranu telefónu a vďaka magnetu drží na svojom mieste. Môžete si tu dať dokumenty, kreditné karty, alebo nejakú hotovosť. Vďaka takémuto puzdru už nepotrebujete nosiť telefón a peňaženku zvlášť, všetko budete mať na jednom mieste.

Pokiaľ trávite veľa času v aute, určite oceníte možnosť jednoduchého a elegantného upevnenia svojho telefónu. Držiak do auta je veľkým pomocníkom, ten využívajúci technológiu MagSafe disponuje aj technológiou bezdrôtového dobíjania. Uchytíte ho jednoducho do ventilácie a váš iPhone je pripravený.

Pokiaľ máte radi fotenie, môžete využívať aj MagSafe príslušenstvo určené práve na to. Na zadnú stranu svojho iPhonu tak môžete upevniť malý statív, LED svetlo či mikrofón. Skrátka mimoriadne praktický pomocník v mnohých situáciách.

MagSafe sa na prvý pohľad javí ako nie príliš podstatná a pritom veľmi jednoduchá inovácia. Ale ako sa hovorí, krása je v jednoduchosti a tu to platí do bodky. MagSafe dokáže vďaka výberu vhodného príslušenstva uľahčiť život každý deň. Stačí si len vybrať a užívať si radosť z používania svojho telefónu ešte väčšmi.

Príslušenstvo pre iPhone MagSafe