Ako vybrať bezdrôtové slúchadlá?

Ako vybrať bezdrôtové slúchadlá?

Ktorý typ bude pre vás ten naj? Dnes máte v ponuke desiatky typov, kategórií a špecifikácií. Ktoré však budú najviac vyhovovať vašim potrebám? Vieme, od čoho by ste sa mali odraziť. Dôležité je vybrať si správny typ slúchadiel! Existuje mnoho druhov slúchadiel, momentálne sú vo svete hitom bezdrôtové. Čo všetko ponúkajú?

Bezdrôtové slúchadlá možno vo všeobecnosti označiť za ultra ľahké, skladné, zídu sa vám pri vašich aktivitách a ponúkajú prvotriedny zvuk.

Pozrieť ponuku slúchadiel

Bezdrôtové slúchadlá využívajú k párovaniu primárne technológiu Bluetooth. Tá umožní počúvanie hudby bez toho, aby ste boli obmedzovaní káblami. V dnešnej dobe sa najčastejšie využíva najmodernejšia technológia Bluetooth 5.0, ktorá umožňuje pripojiť k mobilnému telefónu dve zariadenia súčasne. Zamotaný kábel alebo zlomený konektor sa stanú minulosťou. Treba si ale uvedomiť, že kábel Vás už síce viac nelimituje, no bezdrôtové slúchadlá je treba nabíjať. Čím vyššiu výdrž batérie majú, tým je to pre vás pohodlnejšie.

Bezdrôtové slúchadlá delíme na slúchadlá „do uší“ a „cez uši“. Oba typy majú svoje výhody aj nevýhody a záleží len na vás a vašom životnom štýle, pri ktorom budete slúchadlá používaťSlúchadlá typu „do uší“ sú elegantnejšie a tým, že ich nespája žiadny kábel ich možno využiť aj jednotlivo ako handsfree pri telefonovaní.

Existujú aj tzv. „neviditeľné“ slúchadlá do uší. Majú miniatúrne rozmery, zavádzajú sa do uší a nie sú spojené žiadnym káblom. Navyše disponujú multifunkčným tlačidlom vďaka ktorému môžete odpovedať na hovor, spustiť alebo pozastaviť prehrávanie hudby alebo prejsť na ďalšiu skladbu. Tento typ slúchadiel je najpoužívanejší. Okrem slúchadiel máte po ruke hneď aj nabíjačku (tzv. „dokovaciu stanicu“), takže v čase kedy práve nepočúvate hudbu sa vaše slúchadlá nabíjajú v pohodlí vášho vrecka. Dokovacie stanice rozdeľujeme podľa veľkosti kapacity. Tie s menšou kapacitou sú spratnejšie no nabijú len vaše slúchadlá, väčšia kapacita poskytuje menšiu spratnosť ale častokrát ju môžete využiť aj ako „power banku“ a nabiť aj váš mobilný telefón.

Pozrieť ponuku slúchadiel

https://www.alza.sk/bezdrotove-sluchadla/18859897.htm